15.juna u Master centru Novosadskog sajma održana je sedma konferencija Biznis na štiklama.
Konferenciji je prisustvovalo više od 150 preduzetnica i početnica u biznisu iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore koje su bile u prilici da se informišu o razvoju preduzetništva, izvorima finansiranja, socijalnom preduzetništvu, prodaji i marketingu kao i da čuju priče uspešnih preduzetnica i preduzetnika. Konferenciji su prisustvovali predstavnici Vlade APV, predstavnici grada Novog Sada, Turističke organizacije Vojvodine i drugi.
Svoja iskustva u biznisu sa učesnicima konferencije podelili su Tatjana Rakočević DDOR, Tatjana Vojtehovsk novinar i osnivač Power of Communication Institute i, Nemanja Antić vlasnik Military Shop Beograd i licencirani broker, a u panelu posvećenom socijalnom preduzetništvu primere dobre prakse iz Kule predstavio je Bojan Kovač, menadžer LAG Srce Bačke i direktor socijalnog preduzeća Iz srca Bačke.
Danijela Dragić Mesinger iz Kule kao početnica u privatnom biznisu dobila je priznanje organizacije Biznis na štiklama za poslovnu ideju i razvoj turizma za projekat Fruškogorski apartmani.