U Hali „Master“ tokom tri dana međunarodnog sajma turizma od 17. do 19. novembra predstavile su se agencije, organizacije, institucije, poslovna udruženja, turoperateri, hoteli, banje, terme, nacionalni parkovi, osiguravajuće kuće, javna preduzeća, vinarije i destilerije, mali proizvođači hrane i pića…

Među izlagačima u delu sajma pod nazivom Gastro izazovi članovi LAG “Srce Bačke” iz opština Kula i Vrbas imali su svoje mesto. PG Ruskovski iz Kucure sa domaćim likerima i rakijama, NATURASSO eterična ulja iz Kule, PG Delić sa kupinovim vinima, Pčelarsko gazdinstvo Mikić, Udruženje Bačke pčelice vrednice iz Bačkog Dobrog Polja sa domaćim kolačima i sokovima i prirodna kozmetika PG Ese predstavili su svoje proizvode sajamskim posetiocima.

Turistička organizacija opštine Kula promovisala je turističku ponudu opštine, ali i rad i proizvodnju udruženja Nepker Kula, PG Ese Kula i Marin špajiz Ruski Krstur, dok je Turistička organizacije opštine Vrbas prezentovala prirodne kozmetičke proizvode Zatina iz Kucure.