Druga po redu manifestacija „Miholjski susreti sela“ održana je u Kruščiću. Osim kulturno-zabavnog programa, izložbe rukotvorina i starih zanata, organizatori su pripremili i poseban program za najmlađe posetioce.

Nakon pozdravnih govora predsednika opštine Kula Damjana Miljanića i zamenika predsednika skupštine opštine Mihajla Paše, program je otvoren lutkarskom operetom “Crvenkapa” i nastupom hora “Teslini slavuji” OŠ “Nikola Tesla” Kljajićevo. Najmlađe je zabavljao animator Željko Veseljko, a deca iz vrtića prikazali su šarene maske jesenjih boja, dok su oni malo stariji učestvovali u radionici pravljenja zimnice.

Lokalni proizvoćači i udruženja, članovi LAG-a iz opština Kula i Vrbas i udruženja i proizvođači iz Srbobrana, Sombora, Odžaka i Bačke Topole, njih preko dvadeset, ponudili su domaće proizvode i ručne radove posetiocima manifestacije. Sve je praćeno muzičkim programom i druženjem.

Organizatori manifestacije su Opština Kula, Turistička organizacija opštine Kula i Mesna zajednica Kruščić uz podršku Ministarstva za brigu o selu Vlade Republike Srbije.