U organizaciji LAG “Srce Bačke” u ČETVRTAK 10.03.2022. od 10 časova u svečanoj sali SO Kula biće održana prezentacija kreditnih linija RFV.

Svi zainteresovani će imati priliku da se upute u ponudu kredita RFV namenjenih privredi (krediti za investiciona ulaganja, krediti za trajna obrtna sredstva, krediti za razvoj turizma kao i kratkoročni krediti za obrtna sredstva).

Što se tiče poljoprivrede moguće je aplicirati za dugoročne kredite za kupovinu poljoprivrednog zemljišta, dugoročne kredite za nabavku mehanizacije, dugoročne kredite za razvoj seoskog turizma, kredite za investicije, kredite za nabavku opreme za navodnjavanje i kredite za obrtna sredstva. Kamatne stope se kreću od 1-3%. Novina u ponudi RFV jeste KREDIT ZA FINANSIRANjE KLIMATSKI ODRŽIVIH INVESTICIJA, koj podrazumeva finansiranje projekat za samnjenje emisije štetnih gasova i globalnog zagrevanja.

Predstavnici RFV i LAG informisaće poljoprivrednike i preduzetnike i o budućim kreditnim linijama i o konkursima čije se otvaranje očekuje u narednoj godini.