Jesenji festival cveća i ručnih radova održaće se u centru Kule 1. i 2. oktobra od 08:00 do 18:00 časova, kada će prostor od Pošte do mosta i veliki park, biti ispunjeni najlepšim bojama i mirisima.

Cvetna manifestacija u Kuli sada već tradicionalno okuplja veliki broj najvećih proizvođača i distributera iz cele Srbije, a ove godine se očekuje učešće oko 100 izlagača kod kojih ćete moći da pazarite najkvalitetnije cveće, višegodišnje biljke, lukovice, kaktuse, grnčariju i ostale baštenske potrepštine.

Prava poslastica za ljubitelje baštovanstva i hortikulture od samog početka privlači brojne kupce za koje je ove godine pripremljen popust od 10 do čak 50 odsto.

Prvi put ove godine zajedno sa Festivalom cveća održaće se i izložba ručnih radova, gde se u organizaciji Udruženja žena „Ideja“ iz Kule priprema oko 40 izlagača koji će prikazati svoje rukotvorine i stare zanate.

Posetite Jesenji festival cveća i ručnih radova u Kuli i uživajte u eksploziji boja i mirisa, proširite svoju kolekciju cveća i obogatite radni i stambeni prostor.

Manifestaciju organizuju opština Kula i Turistička organizacija opštine Kula.