KULA, 27.02.2020. (ČETVRTAK) U 18 ČASOVA, PROSTORIJE LAG-a

U urbanim uslovima u kojima živimo, okruženi mnogim različitim štetnim uticajima, dolazi do zastoja energije kako u našem okruženju, tako i u našem telu. Stagnacija energije izaziva energetski disbalans koji najčešće izaziva bolesti.
Bioenergija je energija koja pokreće život u nama. Kada nam energija nije u balansu telo odgovara sa bolovima, neprijatnostima i raznim tegobama, koje vremenom postaju ozbiljni zdravstveni problemi i zahtevaju punu pažnju.
Ukoliko je već došlo do tegoba ili bolesti, bioenergetskim tretmanima možemo mnogo pomoći, kao i harmonizovanjem energije u prostoru (pogotovo mesta spavanja ili dužeg boravka).
Kako održati dobar protok energije kroz telo?
Koja su to stanja i bolesti kod kojih bioenergetski tretmani daju najbolje rezultate?
Koji su to bitni faktori za uspešnost u isceljivanju?
Kako neutralisati, čak i preokrenuti uticaj štetnih zračenja na naš život?
Kako sprečiti nastanak bolesti?
Kako postići brže dugoročnije rezultate u lečenju?
su teme kroz koje će vas voditi Goran Duković i Ivana Popović iz Novog Sada, osnivači Healing Energy Art-a.

HEArt je inspirisan da pomogne, da se detektuju, isfiltriraju i uklone sve nezdrave energije iz životnog prostora i da se omogući čista, sveža energija zdravlja i prosperiteta svima koji to za sebe žele.

O predavačima
Goran Duković je završio Mirovne studije, sertifikovani je trener za trenere nenasilne komunikacije i praktikuje i proučava meditaciju.
Već godinama se bavi isceljivanjem bioenergijom, radiestezijom, organizuje školu Bioenergije u Srbiji i kreator je “Harmonične Vibracije“ koncepta energetskih vežbi za oslobađanje potisnutih emocija iz tela.Takođe spravlja posebne biljne tinkture, koje se u načinu izrade i energiji, razlikuju od drugih, sličnih proizvoda. Sarađivao je sa Institutom za Javno zdravlje Vojvodine, Institutom za Plućne bolesti, Institutom za Kardiovaskularne bolesti, Institutom za Onkologiju u Sremskoj Kamenici, Domom zdravlja “Novi Sad”, Lekarima bez granica…

Ivana Popović je medicinski radnik, Acces Bars praktičar, član Predsedničkog kluba i punih 17 godina se bavi detekcijom štetnih zračenja u radnom i životnom prostoru. 12 godina je radila kao savetnik u jednoj internacionalnoj kompaniji koja se bavila detekcijom štetnih zračenja i zaštitom od istih. Bogato iskustvo koje je stekla kroz te godine, kao spoznaja koliko to što “ne vidimo” oko nas može promeniti kvalitet života koji vodimo, želi nesebično da podeli. Vremenom, kako je sticala iskustva i veštine na ovome polju, počela je da izrađuje Orgonite – uređaje koji harmonizuju energiju ljudi i prostora tako što pretvaraju štetne energije iz okruženja u energiju koja prija svima. Kreator je brenda “Life Orgoniti”, koji postoji već punih 7 godina.