23.01.2020. u prostorijama LAG “Srce Bačke” u Kuli održano je predavanje na temu “Biorezonanca i floritepija na putu zdravlja”. Gost predavač bila je Aleksandra Obradović farmaceut i holistički terapeut (praktičar kvantno-informacionih sistema, Access Bars facilitator i floriterapeut), a organizatori su bili Udruženje “Organic life” Kula i LAG “Srce Bačke”.
Aleksandra je predstavila svoj rad i metode rada i ponudila odgovore na pitanja koliko smo zapravo zdravi i koji sve faktori utiču na naše zdravlje: ishrana, stres, opterećenja iz spoljašnje sredine – geopatološko opterećenje, zračenja od telefona, kompjutera, opterećenja teškim metalima i mikroorganizmima, kao i kako proverom funkcionalnog stanja organizma na biorezonantnom aparatu mogu da se utvrde ti faktori. Ona je kombinacijom formalno i neformalno stečenog znanja razvila jedinstveni koncept u prevenciji zdravlja kombinujući biorezonancu – proveru funkcionalnog stanja organizma na biorezonantnom aparatu, floriterapiju – cvetnu homeopatiju, terapiju cvetnim esencijama i Access Bars metodu – tretmane za opuštanje i otpuštanje.
U narednim nedeljama LAG će organizovati više predavanja i radionica na različite teme društvenog života. Najave događaja biće blagovremeno objavljene putem sredstava javnog informisanja i na društvenim mrežama. Takođe LAG poziva sve građane, ugruženja, grupacije da daju svoje predloge i kandiduju teme koje smatraju da bi bile zanimljive našim sugrađanima. Svoje ideje i predloge svi zainteresovan mogu dostaviti putem meila: lag.srcebacke@gmail.com, putem društvenih mreža ili lično u prostorijama LAG-a u Kuli u ulici Maršala Tita 246-248.
Ovim putem LAG “Srce Bačke” poziva sve zainteresovane lokalne aktere da se aktivno uključe u rad naše organizacije.