Koliko smo zapravo zdravi i koji sve faktori utiču na naše zdravlje: ishrana, stres, opterećenja iz spoljašnje sredine – geopatološko opterećenje, zračenja od telefona, kompjutera, opterećenja teškim metalima i mikroorganizmima, kao i kako proverom funkcionalnog stanja organizma na biorezonantnom aparatu mogu da se utvrde ti faktori, saznaćete u četvrtak 23.01.2020. u 17 časova, na informativnom predavanju „Biorezonanca i floriterapija na Putu zdravlja“.
Predavanje će biti organizovano u prostorijama LAG “Srce Bačke” u Kuli, ul.Maršala Tita 246-248. Organizator predavanja je LAG “Srce Bačke” u saradnji sa Udruženjem “Organic life” Kula.

Predavač je Aleksandra Obradović, farmaceut i holistički terapeut (praktičar kvantno-informacionih sistema, Access Bars facilitator i floriterapeut). Ona je kombinacijom formalno i neformalno stečenog znanja razvila jedinstveni koncept u prevenciji zdravlja kombinujući biorezonancu – proveru funkcionalnog stanja organizma na biorezonantnom aparatu, floriterapiju – cvetnu homeopatiju, terapiju cvetnim esencijama i Access Bars metodu – tretmane za opuštanje i otpuštanje.