Članovi Lokalne akcione grupe „Srce Bačke“ učestvovali su na „Ravangrad vine fest-u“ u Somboru, jedinstvenoj manifestaciji na području Zapadno-bačkog okruga koja se održava 11. put po redu u cilju širenja vinske kulture i promocije domaćih i organskih proizvoda i proizvođača.
LAG „Srce Bačke“ je prezentovao proizvode OPG „Ese“ Kula, Udruženja voćara i vinogradara „Crvenka“, Udruženja žena „Bajka“ Ruski Krstur, „Naša zadruga“ Kucura, Udruženja „Ideja“ Kula, a svoje proizvode posetiocima sajma predstavili su i Vinarija „Milisavljević“ Lipar i članovi Udruženja „EKO-KULA“ iz Kule. Biozačinsko bilje, ulja od bundevinog semena, med, kupinova vina, sitni kolači napravljeni od organskog brašna, kozmetika i pića od lavande, ručni radovi, različite sorte vina su samo deo palete proizvoda koje naša sredina može da ponudi tržištu.
Blizu 100 proizvođača iz Srbije, Hrvatske, Severne Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Mađarske predstavili su posetiocima najrazličitije domaće proizvode. Tokom festivala posetiocima je priređen bogat kulturno-umetnički program, a u okviru pratećeg programa održano je predavanje na temu „Prednosti i izazovi vinskog turizma-međunarodna perspektiva“ dr Tatjane Pivac i predavanje somelijera i enologa Ljubice Radin „Degustacija velikih vina“.