21.04.2021. у просторијама ЛАГ-а одржана је радионица на тему „Послови будућности“ намењена женама почетницама у бизнису, предузетницама и онима који желе да покрену своју пословну причу.
Радионица је спроведена у оквиру пројекта „Women Biznis Hub“ кога реализује новосадско удружење „Бизнис на штиклама“. Реч је о ИПА пројекту прекограничне сарадње између Србије и Хрватске. Данијела Славковић из удружења „Бизнис на штиклама“ је присутнима представила нове могућности за развој посла и продаје које доносе дигиталне технологија, могућности започињања сопственог бизниса, али и начини превазилажења криза и потешкоћа које се могу јавити у току развоја бизнис идеје.
Овај пројекат има за циљ пружање подршке женама које желе да уђу у свет предузетништва, како би што једноставније и сигурније започели сопствени посао.
У наредном периоду ЛАГ ће у сарадњи са локалном самоуправом и Канцеларијом за локални економски развој организовати низ радионица на тему развоја предузетништва, помоћи пољопривредницима и цивилном сектору.